Home » Wedden » Online wedden

Online wedden

8 april 2016

Een leuke, spannende en potentieel zeer lucratieve manier om te gokken is online wedden. Je kunt bijvoorbeeld online wedden op sporten zoals voetbal, paardenrennen en tennis en als je daar goed in bent kun je er een leuke winst op maken.

Het mooie aan online wedden t.o.v. echte gokspelen zoals gokkasten en casinogames zoals blackjack is dat je eigen kennis over een bepaalde sport je kan helpen je kansen te vergroten. Dit is dus anders dan bij het spelen van een spel waarbij je echt helemaal geen invloed hebt op je winkans. Dit is een van de redenen dat online wedden steeds populairder wordt en mensen ook in Nederland steeds vaker overschakelen van gokken naar wedden.

Waar kun je zoals op wedden? Ten eerste natuurlijk op voetbalwedstrijden. Aangezien dat volkssport nummer 1 is zijn er veel mensen die op voetbal wedden. Dit doe je bijvoorbeeld bij de Toto, waar je heel eenvoudig voorspelt of wedstrijden eindigen in een zege voor de thuisploeg, een overwinning voor de uitspelende ploeg of een gelijk spel. Maar online kun je op nog veel meer aspecten wedden avan het voetbal, bijvoorbeeld de ruststand of de eindstand.

Verder kun je natuurlijk online wedden op paardenrennen. Vrijwel elke dag worden er paardenrennen gehouden waar je op verschillende manieren op kunt wedden. Zo kun je bijvoorbeeld proberen te raden welk paard zal winnen, maar bijvoorbeeld ook de top 3 finishers proberen te voorspellen. Verder is ook tennis momenteel een erg populaire sport om op te wedden.