Krasloten

Krasloten zijn een leuke manier om te gokken. Je kunt ze op veel plekken kopen in heel veel verschillende soorten en maten. Voor een klein bedrag kun je veel plezier hebben want meestal zijn krasloten helemaal niet zo duur per stuk. Je kunt al binnen een paar tellen weten of je een prijs hebt gewonnen en in de meeste gevallen kun je die ook meteen in ontvangst nemen. Dat alles maakt loten krassen een van de populairste manieren om te gokken.

Hier lees je alles over de in Nederland verkrijgbare krasloten en waar je ze kunt kopen. We bespreken bijvoorbeeld heel gedetailleerd alle populaire krasloten, maar ook de mindere bekende loten die soms wel een hele goede winkans hebben. Ook vind je tips en links die jou kunnen helpen om nog meer uit je krasloten te halen!

Tegenwoordig is het ook mogelijk om via internet online krasloten te krassen. Dat werkt heel eenvoudig en heeft ook zo zijn eigen charme. Natuurlijk houden we hier dus ook bij waar en hoe je die online krasloten kunt vinden en hoe je er geld mee wint.

Krasloten worden uitgegeven in series waarbij voor de verkoop wordt gestart reeds alle krasloten zijn gedrukt. Die loten worden vervolgens lukraak over de verschillenbde verkooppunten in Nederland verspreid en je hebt daarom evenveel kans wanneer je een kraslot in Amsterdam koopt als wanneer je dat lot in Delfzijl had gehaald. Vaak vragen mensen zich af hoe het dan toch kan dat de meeste grote prijzen vallen in de grote stad. Dat is eenvoudig verklaarbaar: daar wordt nu eenmaal een groot deel van de in omloop gebrachte krasloten verkocht.

Alle berichten

Kraslot 7-Klapper

Het Kraslot 7-Klapper is een kraslot uit de prijsklasse € 1,50 waarmee een maximale prijs van € 50.000 is te winnen. Met een totale oplage van 8.400.000 loten is de kans dat je die hoofdprijs... (Lees meer)

Kraslot Flappen Krassen

Kraslot Flappen Krassen is een door De Lotto uitgegeven kraslot van €2 per lot. Hoe werkt dit kraslot? Je krast de 3 vakjes met het geldbedrag open. Als daar drie keer hetzelfde bedrag staat kras je... (Lees meer)

Kraslot Klavertje 4

Het Kraslot Klavertje 4 is een kraslot waarbij prijzen gematcht worden aan het op de kaart aanwezig gelukssymbool. In dit type kraslot Klavertje 4 wordt dit een geluksklaver genoemd. Een gewonnen prijs hoeft dus niet... (Lees meer)

Kraslot Spaarvarken

Het Kraslot Spaarvarken is een relatief basic kraslot. Het kost €1 en je wint een prijs als er 3 dezelfde geldbedragen worden open gekrast. Er is ook bij dit lot weer een kans (1 op... (Lees meer)