Home » Gokkasten » Gokautomaten winkansen besproken

Gokautomaten winkansen besproken

7 april 2016

Gokautomaten zijn leuk om op te spelen. Je hebt er tegenwoordig heel erg veel verschillende van en de een is nog kleurrijker en uitgebreider dan de ander. Maar wat zijn je winkansen bij gokautomaten? Daar willen we je in dit artikel wat meer over vertellen.

De kans om wat te winnen op een gokautomaat is over het algemeen vrij goed. Er is namelijk wettelijk vastgesteld dat van elke euro die er in een gokkast wordt gegooid er minimaal weer 75 eurocent wordt uitgekeerd aan prijzen. Dat betekent dus dat je aardig wat kans maakt om iets te winnen, maar natuurlijk heeft dat bij een gokkast voor het allergrootste gedeelte met vrouw Fortuna te maken, oftewel geluk.

Door proberen te achterhalen wat van een specifiek casino of van een bepaalde gokkast het uitkeringspercentage is kun je je kansen wat vergroten. Want je maakt op een gokkast met een uitkeringspercentage van 95% natuurlijk sowieso al meer kans dan eentje met een percentage van 75%.

Toch zijn er een aantal dingen die je zelf kunt doen om je kansen te vergroten. Het eerste is uiteraard om de gokkast waar je op speelt goed te kennen. Je moet dus weten hoe hij werkt en wat je in welke situatie het beste kunt doen. Zoals bijvoorbeeld weten wanneer je het beste welke rol of rollen vast kunt zetten om je kansen te maximaliseren.

Sommige mensen denken nog altijd dat het nut heeft om op te letten op welke gokautomaat veel is gespeeld zonder dat iemand wat heeft gewonnen. Ze denken dan dat die gokkast op het punt staat om uit te keren. Helaas voor hen is dat tegenwoordig niet meer het geval. In de gokkasten van tegenwoordig zit namelijk een computer die elke keer een nieuw willekeurig getal aanmaakt wanneer er wordt gespeeld. Dat getal bepaalt of je wint en je kunt dus net zo goed op een gokkast winnen waar iemand net een grote winst heeft behaald, als op een gokkast die al een tijdje niet heeft uitgekeerd.